Sign In or Login

Mijn naam is Annelies van Vlodrop en in 1968 kwam de eerste Dalmatiër, "Napoleon", in mijn leven. Sindsdien was ik "besmet" met het vlekkenvirus. Hierna volgde "Bachir van de Peacock´s Garden", hij is bijna 14 jaar oud geworden. Mooie herinneringen heb ik ook aan onze andere Dalmaten die hierna nog gevolgd zijn en inmiddels in de 'hondenhemel' zijn.
Inmiddels fok ik alleen nog met de Bassets Fauve de Bretagne.
Op het moment woont er een Dalmatiër en drie Bassets Fauve de Bretagne bij ons. Zij maken deel uit van mijn gezin. Af en toe heb ik een nestje puppy’s, die in huis geboren worden en hier ook blijven totdat ze naar hun nieuwe baasje gaan. Op deze manier leren zij omgaan met alle "huiselijke" geluiden. Ik ben de hele dag thuis dus heb alle tijd om aandacht aan een nestje te besteden …
Zij hebben ook hun eigen tuin en speelplaats. Als ze oud genoeg zijn mogen ze met de grote honden mee ons eigen bos in (4500m2), dat is helemaal omheind en dat is al een avontuur op zich! Meer over puppy’s, geplande nesten, foto’s enz. vindt u in het menu onder ‘puppy’s. Natuurlijk gaan mijn ‘grote’ honden ook graag mee wandelen in het natuurgebied welk aan onze tuin grenst, hier is in alles voorzien, loof- en naaldbomen bos, velden, natuurlijk vijvers en zeer mooie wandelroutes.
Mijn honden zijn mijn grootste passie en het is een ‘way of life’ geworden….

Ik ben lid van de NCDH (Nederlandse Club voor Dalmatische Honden) en de Nederlandse Fauve de Bretagne Club. Tevens heb ik de cursus KK1 (Kynologische Kennis) van de Raad van Beheer gedaan en met goed gevolg afgesloten.