Sign In or Login

Nieuws

15 Nov

RIP Mef

 

 1. Afscheid van mijn grootste vriend!
  Sinds een jaar moest ik hem al in de auto helpen…verder geen probleem…sinds enige tijd voorhand problemen, niet heel ernstig maar ging niet over… 3 weken op Metacam zonder verbetering, eigenlijk alleen maar verslechtering (niet door de Metacam) de laatste drie dagen ging het wel heel erg snel achteruit en ik dacht al enige tijd geleden dat hij een beetje ‘zwabberde’ met zijn achterpoten, nu was het overduidelijk, hij kon met moeite een bocht nemen, dan ging zijn achterhand niet mee… In het begin dacht ik nog aan te snel willen zijn maar het werd erger en hij gleed uit, zijn poten wilden niet meer meewerken, hij lag het liefst de hele dag in zijn mand.
  Vanochtend (14-11-17) ging het in mijn ogen met het uur slechter .
  Vanmiddag hadden we een afspraak in de kliniek en na het nemen van foto’s was het duidelijk…
  Hernia’s in zijn nek en spondylose in zijn rug.
  Hier had ik al mee gerekend want ik herkende de symptomen… Lara had een inoperabele hernia in de nek, daarvoor Jesper met een jaar op pijnstillers i.v.m. spondylose…
  De röntgenfoto’s waren duidelijk!
  Het evt. te volgen traject vond ik geen optie voor Mef want er waren uiteraard geen garanties en na een MRI kon je hoogstwaarschijnlijk nog meer verwachten. Een operatie is altijd mogelijk maar het herstel vergt een lange rustperiode en niets is zo erg voor Mef als alles te moeten horen en er geen deel van uit te mogen maken om te onderzoeken wat de oorzaak is… en dan nog afwachten of de operatie helpt en of het niet weer op een andere plaats terug komt.
  Mef, Mlt Ch Udarny Blues s Nevskih Ostrovov is er niet meer maar hij leeft voort in zijn nakomelingen en voor eeuwig in onze harten en herinneringen aan de meest geweldige reu die ik heb mogen kennen en beleven!