Sign In or Login

Pup - Info

De pupjes worden in onze grote woonkeuken geboren en blijven hier ook totdat ze naar hun nieuwe baasjes gaan. Zo wennen ze vanzelf aan alle huiselijke geluiden. Vanaf een week of vier/vijf, al naargelang de weersomstandigheden, kunnen de puppen zelfstandig naar buiten en binnen.

Natuurlijk altijd onder toezicht. Ook hebben zij een eigen speelplaats en een eigen puppyweide ter beschikking. Als ze oud genoeg zijn mogen ze met de 'grote' honden mee ons bos in en daarna door de rest van de tuin. Dat is al een groot avontuur op zich :) Ook komen regelmatig kinderen logeren, zodat de puppen ook hier aan kunnen wennen. Tussen 6 en 7 weken worden ze gechipt, ingeënt en gaan voor een gehoorgetest naar dr. Kappen in Eersel, dan volgt nog een nestinventarisatie door een afgevaardigde van de NCDH en daarna mogen ze het nest verlaten... Neem ook eens een kijkje bij de vorige nesten, hier staat altijd wekelijks een grote foto- update en een filmpje van de puppen wordt ook regelmatig op de site geplaatst.


Zo kunnen ook mensen die iets verder weg wonen hun pup zien opgroeien... Uiteraard worden alle nesten gefokt volgens de regels van de NCDH. Mocht u interesse hebben in een pupje, dan kunt u contact opnemen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of nog liever telefonisch: 045-5690266 Een vrijblijvend bezoek om persoonlijk met ons en onze honden kennis te maken stel ik zeer op prijs...